torsdag 17. mars 2011

Draktene som får Motepolitiet til å kaldsvette

SJOKKERTE CHELSEA: FC København kom spillemessig til kort mot Fernando Torres og Chelsea. De sjokkrosa bortedraktene til københavnerne må imidlertid ha satt en liten støkk i Torres & Co - for kampen endte 0-0.
FC København maktet ikke å ryste Chelsea på Stamford Bridge i går. De sjokkerte imidlertid Motepolitiet med sine sjokkrosa bortedrakter. Her er tre andre draktsett som får noen og enhver til å rynke på nesen.

Athletic Bilbao (2004/2005).
Athletic Bilbao er en klubb som er kjent for å gå egne veier. Sommeren 2004 forvillet de seg inn i en alvorlig blindgate. Kunstneren Dario Urzay ble hyret inn for å designe "Løvenes" UEFA-cupdrakter i forbindelse med klubbens 100-årsjubileum. Athletic røk tidlig ut fra turneringen, draktene ble lagt på hylla for alltid - og Urzay har siden holdt seg unna design av fotballdrakter. Det gjør han trolig lurt i.
KRISE: Athletic Bilbaos UEFA-cupdrakter fra 2004/2005 minner mest om en uheldig hendelse på jordbærsyltetøyfabrikken.


Hull City (1992/1993).
Først løver, nå tigere - store kattedyr bør tydeligvis holde seg unna draktdesign. Da Yorkshire-klubben holdt til ved foten av Football League på begynnelsen av 1990-tallet, sørget de for å ha drakter som matchet kvaliteten på laget. Denne varianten var formodentlig ment å reflektere Hulls kallenavn - the Tigers - men eksperimentet var ikke spesielt vellykket. Det tok uansett ikke lang tid før klubben kvittet seg med draktene.
...: Kommentar overflødig.


Scunthorpe United (tidlig 90-tall).
Moteinteresserte: Stopp og lese. Lukk øynene. Slamre igjen PC'en. Kast den ut av vinduet. Alle dere andre: Se, nyt og le. Denne godbiten av en bortedrakt taler for seg selv.
KRIMINELT: Denne drakten er en virkelig klassiker. Hadde en større klubb med et større budsjett båret denne vederstyggeligheten på fremmed gress, ville det vært en nasjonal skandale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar