torsdag 18. november 2010

Robert Pires returnerer til England

Aston Villa-fansen hadde neppe forventet at Robert Pires noen gang skulle ikle seg den vinrøde drakten til the Villans da han herjet på engelske fotballbaner for noen år siden. Nå har den tidligere Arsenal-stjernen skrevet under for Birmingham-klubben.



Pires har rukket å fylle 37 år - og det er 102 La Liga-kamper for Villarreal siden franskmannen forlot Arsenal i 2006 - men Aston Villa-manager Gérard Houllier mener åpenbart at kantspilleren fremdeles har noe å tilby på toppnivå. Houllier har sågar gitt landsmann Pires draktnummer 8. Det er en tillitserklæring som tyder på at den tidligere Metz-, Marseille-, Arsenal- og Villarreal-spilleren vil spille en rolle for Villa fremover.

Houllier og Villans-supporterne håper at han kan tilføre laget litt sårt tiltrengt kreativitet. Dersom han kan finne tilbake til taktene som gjorde ham til publikumsfavoritt i Nord-London, kan samarbeidet mellom Aston Villa og Robert Pires bli ganske så rosenrødt. Ulikt mange andre kantspillere, har aldri franskmannen vært avhengig av ekstrem hurtighet. Teknisk og taktisk er det uansett ytterst få som går utenpå Pires.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar