søndag 21. november 2010

Skråblikket: Premier League-søndagen

I går ble det arrangert målfest i Storbritannia. Ingen kamper i det engelske ligasystemet, den skotske toppserien, den skotske cupen eller den walisiske eliteserien endte uten nettkjenninger. Søndag fortsatte målfesten. Her er et skråblikk på søndagens begivenheter i Premier League.

Blackburns tomålsscorer. Hva het han, igjen? Foto: Getty Images. Hentet fra: BBC Football.
Blackburn - Aston Villa 2-0 (1-0):
De første 45 minuttene på Ewood Park var en sørgelig affære. Sånn seriøst. Dommer Michael Oliver burde notert seg selv i den sorte boka etter en tøff duell med Gaël Givet. Aston Villa-duoen Luke og Ashley Young kolliderte med hverandre da sistnevnte ble spilt fri. At El-Hadji Diouf var en av banens beste før hvilen sier egentlig det meste. Morten Gamst Pedersen var kanskje aller best, og nordmannen tegnet seg sågar på scoringslisten. Keeperspillet til Brad Friedel unnlater vi å kommentere. Andreomgangen var ikke stort bedre, og samarbeidet mellom Stephen Ireland og Barry Bannan på Villa-midtbanen bar ikke frukter. Uansett flott å se at Villas talentsatsing er fruktbar. Og at Morten Gamst Pedersen er i form.

Carlos Tevez sørget for at landsmann og eks-landslagssjef Diego Maradona fikk en fæl dag på tribunen. Foto: Reuters. Hentet fra: BBC Football.
Fulham - Manchester City 1-4 (0-3):
For et halvt år siden var det vanskelig å score på Fulham - spesielt hjemme på Craven Cottage. Nå er det plutselig ikke så vanskelig lenger. Med Carlos Tevez tilbake i slag, hadde Manchester City få problemer med å gjøre kål på Fulham i Vest-London. Tevez fikset 1-0 etter seks minutter, landsmann Zabaleta la på til 2-0, før Yaya Touré ordnet 3-0 på pasning fra nettopp Tevez. Diego Maradona satt på tribunen og ble presentert som Fulhams største fan før kampen. Argentineren ble møtt med "cheat, cheat"-tilrop fra hjemmefansen - og Diegos dag ble ikke stort bedre da Carlos Tevez ga bortelaget 4-0 i andre omgang. Dermed fikk ikke Zoltan Geras heldige 1-4-scoring noen særlig betydning for kampen - eller Fulham-fan Maradona som måtte innse at hans landsmenn senket favorittklubben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar